Доставка

След като направите поръчка, наш служител ще се свърже с Вас на посочения от Вас e-mail или на телефонния номер даден при регистрация, за да доуточни адреса и удобното за Вас време на доставка.

Доставките се извършват само в работни дни от 9 до 17ч., обикновено на следващият работен ден след приемането на поръчката, освен в случаите , в които е направена поръчка , изискваща по-продължително време за изработка на изделията, като срокът се уговаря предварително между Ателие Виван / Уитмайнд“ ЕООД и поръчителя.

Доставките на поръчките за територията на град София и за територята на страната се извършват от куриерска служба, избрана от Ателие Виван / Уитмайнд“ ЕООД , освен в случаите, в които потребителят изрично не е посочил предпочитана от неко куриерска служба или друг начин на доставка.

Разходът за доставка е за сметка на клиента и се определя от куриерската служба в зависимост от разстоянието, размера и теглото, и бива уточняван в посочения в регистрацията e-mail или с обаждане от нашия оператор.