Общи условия

Регистрация и вход

 

За да направите поръчка трябва да се регистрирате. Желателно е да се регистрирате в началото на пазаруването, за да може системата да Ви разпознае и предложи най-добрите цени, ако ползвате отстъпки.

След попълване на формата за регистрация ще получите и-мейл за потвърждение*, съдържащ избраното от Вас потребителско име и временна парола, която може да смените.

Събираните данни при регистрация служат единствено за обслужване на сайта (адрес на доставка, издаване на фактура и комуникация) и не се предоставят на трети страни. Възможно е да получавате и-мейли с актуални промоции, нови продукти и продукти на месеца. Ще имате опцията да се откажете от получаването на такива мейли.

Регистрацията е възможна дори ако вече сте сложили продукт в “количката за пазаруване”.

*ВАЖНО: Молим Ви да проверите спам папката на Вашата поща, ако не сте получили получили потвърждение до 15 минути след изпращане на регистрационната форма.

 

Отказ, връщане и замяна на закупени стоки

 

Вие, като потребител, имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок до 7 работни дни от получаване на стоките в случай, че от същите НЕ Е КОНСУМИРАНО или НЕ СА ИЗПОЛЗВАНИ. Състоянието на опаковката трябва да е запазено в същото състояние, както е било при получаване на поръчката съгласно условията по чл.55 от ЗЗП.

При констатация на дефектен продукт в момента на получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатената от Вас стойност на стоката, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата, на която Вие, като потребител, писмено сте упражнили правото си на отказ.

Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на потребителя.

 

Цени в сайта ни

Цените ни се определят спрямо различни критерии. Правим всичко възможно своевременно да актуализираме всякакви промени. Макар и малка, съществува вероятността цените на сайта ни да не отговарят на актуалните цени. Това ще се поясни при потвърждение на поръчката Ви от наш оператор.

 

Доставка на поръчани от Вас продукти

Разходите по доставката на поръчки над 100лв. се поемат от Ателие Виван / „Уитмайнд“ ЕООД като това важи само за София-град. Доставката на поръчки под 100лв. се поема от клиента. Цената на доставката се определя спрямо два основни фактора:

– В кое населено място живеете

– Обем и грамаж на пратката