Често задавани въпроси

Добавянето на продукт към Вашата “Количка за пазаруване”, става като въведете количество в полето срещу името на артикула и натиснете бутона със символ “Добави в количката”. Можете да посочвате количество на повече от един продукт едновременно.

За да разгледате съдържанието на количката натиснете бутоните с символ “количка”.

В нея ще видите всички избраните продукти, както и стойността на поръчката, като може да направите промени. След всяка промяна в количествата, натискайте бутона “Преизчисли”, за да получите новата обща сума на поръчката.

Когато сте готови с избора на продукти, можете да изпратите поръчката за изпълнение, като натиснете бутона „Купи“. След това ще можете да уточните адреса на доставка, начина на плащане, да проверите необходимите данни за документи (фактура) и да направите уточнения относно доставката.

Изборът на продукт за покупка можете да направите по два начина:

Можете да стигнете до желания от Вас продукт чрез менюто с продуктови групи, намиращо се в дясната част на екрана, като изберете критерии на които да отговарят артикулите.

Можете да откриете даден продукт и чрез полето за търсене – въведете в него името на търсения продукт и системата ще извади като резултат всички продукти, съответстващи на търсената дума

Ателие Виван / „Уитмайнд“ ЕООД си запазва правото да отказва поръчки и доставки на лица под осемнадесет години, когато желаните визии за отпечатване или услуги са с еротичен или агресивен характер , както и в противоречие със законите на РБ и във всички случаи на поръчки за визии с непристоен характер , противоконстутиционни и провокативни внушения.

Въпреки усилията, които полагаме, за да сме сигурни, че информацията на нашия сайт е точна, пълна и актуална, е възможно да има случаи, в които информацията за даден продукт да съдържа неточни или непълни данни, включително относно цената или наличността на продукта. Ние не даваме гаранция, че информацията на нашия сайт е без грешка, пълна и актуална. Запазваме си правото да поправяме грешки и да обновяваме съдържанието на нашия сайт по всяко време без уведомление.

Сублимацията е физичен процес, при който твърдите вещества преминават непосредствено в пари. Не се преминава през течно състояние. Или друго казано – твърдото вещество преминава в пари без да се стопи. Чрез охлаждане на парите се получава и крайният продукт – отново веществото в твърдо състояние.

Със сублимационния пълноцветен печат се постига дълготрайно и прецизно качество на изображението.

Печатът е с изключителна дълготрайност, устойчив е на всякакви атмосферни влияния – не се напуква, няма релеф, не избелява, а текстилните материи с ъс сублимационен печат могат да се перат на висока температура, без да се променя изображението.

Технологията на сублимационният печат позволява както изработване на големи тиражи с един и същи дизайн , така и безпроблемна изработка на единични изделия, всяко от които с различен дизайн.